Eiendom Norge - Konferansen 2016

For sjette året på rad ble Eiendom Norge Konferansen arrangert - den viktigste sosiale og faglige møteplassen for ledere i eiendomsmeglingsbransjen. Konferansen har siden 2011 vært arrangert på Lysebu hotel og samlet omlag 120 deltagere. I 2016 økte kapasiteten og konferansen ble derfor flyttet til Hotel Continental i Oslo sentrum. 

Jazzsangerinnen Hilde Louise Asbjørnsen åpnet det hele med smakebiter fra kabareten The Lulu Show som har finanskrisen som tema. Konferansen ble ledet av Aslak Bonde og inneholdt blant annet foredrag fra Futurist og en av verdens mest ettertraktete foredragsholdere, Magnus Lindkvist, Professor Øystein Thøgersen, om hva et eventuelt lavrenteregime vil bety for det norske boligmarkedet, paneldebatt med Thøgersen, professor Erling Røed Larsen ved Handelshøyskolen BI, sjefsøkonom Elisabeth Holvik i Sparebank 1 og tidligere sentralbanksjef og finansråd Svein Gjedrem. 

I pausene fikk deltagerne mulighet til å besøke sponsorenes stands - FINN.no sin idelab, Samsung og Diakrit sin virituelle boligvisning med VR teknologi, osv.

Arrangementet ble avsluttet med bankettmiddag i speilsalen med tilhørende underholdning. 

Prosjektleder: Tore Frisholm Jr.