Digitale
events

Heldigitalt Event

Et heldigitalt event er avhengig av solide løsninger. Enten det handler om logistikk, oppbygging, design eller underholdning, krever et vellykket digitalt arrangement unik kompetanse og erfaring. I Sketch sitter vi på dette – i tillegg til nettverket med stødige samarbeidspartnere som trengs for å bygge gode digitale eventløsninger. Vi løser dine unike behov gjennom et arrangement som bygger opp under profilen og kulturen i din bedrift.

Send en epost

Hybrid Event

Eventer som kombinerer fysiske og i digitale flater trenger smidige tekniske løsninger og god regi som tar høyde for ulik setting hos publikum. Vi bygger et sømløst arrangement som fungerer på flere flater gjennom kreative løsninger som sørger for at dine events skiller seg ut, går inn og blir husket – uansett format.

Send en epost

Digital Konferanse

Teknologi og erfaring gjør i dag at digitale konferanser er blitt et godt alternativ til fysiske arrangement. I jobben med å bringe noe av verdi gjennom skjermen på en måte som treffer hoder og hjerter er tre ingredienser viktig for å lykkes – god logistikk, gode tekniske løsninger og godt narrativt håndverk. Vi bistår hele veien og bygger et solid digitalt arrangement, fra skisse til sluttplakat.

Send en epost